dijous, 27 de desembre del 2012

Agramunt acollirà una prova del Campionat d’Espanya de Surpermotard 2013

La cursa arribarà de la mà del Moto Club Lleida i se celebrarà, en principi, el 2 de juny, encara que podria retardar-se. Alcarràs repeteix al calendari de la RFEM
Imatge de la prova de Supermotard celebrada a Lleida (Foto: Suzuki Grau Racing)
L'èxit del Lleida Street Circuit 2012, en el que el Moto Club Lleida va celebrar una prova del Campionat d'Espanya de Supermotard, ha propiciat la confiança de patrocinadors i de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme (RFEM) per aprovar a aquesta entitat una nova cita del calendari de l’any 2013. En aquesta ocasió, serà la localitat d'Agramunt la que albergui la competició.

dilluns, 24 de desembre del 2012

David Giménez, protagonista a la gala de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme

El pilot de Puigverd de Lleida va rebre el guardó que li acredita com a campió d'Espanya de supermotard en la temporada 2012
Imatge del pilot lleidatà a la gala de la RFEM (Foto: Suzuki Grau Racing)
David Giménez, la més ferma promesa del supermotard espanyol, va rebre el guardó que li acredita com a millor pilot de 2012. El lleidatà, peça fonamental en l'estructura del Suzuki Grau Racing, va aconseguir al circuit d'Albaida el tercer títol de campió d'Espanya en categoria Promesa, després d'una temporada en la que va anar de menys a més.

dissabte, 15 de desembre del 2012

Àngel Grau i David Giménez, segons en les 3 Hores de Resistència d’Alcarràs

Els altres dos integrants del Suzuki Gran Racing, Xavi Albà i Zoe Parra, van finalitzar en la cinquena posició
Imatge de les 3 Hores de Resistència al circuit d'Alcarràs (Foto: Suzuki Grau Racing)
Àngel Grau i David Giménez van finalitzar en la segona posició en les 3 Hores de Resistència de Supermotard d'Alcarràs, una prova que va guanyant pes cada any.

diumenge, 9 de desembre del 2012

El Moto Club Segre acomiada la temporada 2012

José Luis Martínez es va proclamar campió en la categoria MX1, Eric Tomàs en MX65 i Raül Sánchez en MX50
Imatge de José Luis Martínez, campió de la categoria MX1 (Foto: Josep M. Pàmies)
La darrera cursa del Trofeu de motocròs del Moto Club Segre es va disputar aquest diumenge al circuit El Segre de Lleida i va ser la prova definitiva per proclamar els campions de l’edició de 2012, d’aquest torneig social.

dilluns, 3 de desembre del 2012

Ponts consolida els líders del Trofeu de motocròs

José Luis Martínez s'imposa en MX1 i Raül Castells, en MX2
Imatge d'una de les curses al circuit de El Bosquet de Ponts (Foto: Josep M. Pàmies i Fina Pasarrius)
Les motos van tornar a rodar ahir pel circuit El Bosquet de Ponts, que va acollir la penúltima cursa del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs. José Luis Martínez, en MX1; Raúl Castells, en MX2; Alfred Camps, en MX3; Marc Hernández, en MX85; Eric Tomas, en MX65 i Raúl Sánchez, en MX50, van ser els vencedors de les diferents categories.