dijous, 13 de setembre del 2012

Àlex i Marc Màrquez: " és un orgull portar el nom de la nostra terra per tot el món"


Els pilots cerverins Marc i Àlex Màrquez van ser rebuts, ahir, pel president de la Diputació de Lleida, el senyor Joan Reñé en un acte ple d'agraïments als dos motociclistes tant per les seves fites esportives com per la gran feina de projecció internacional que fan de les comarques lleidatanes. 

Àlex Màrquez arribava a la capital del Segrià tot coincidint amb la seva proclamació com a campió d'Espanya de la categoria Moto 3, després d'haver aconseguit la quarta plaça al circuit d'Albacete el passat diumenge. En honor a la seva fita, la Diputació obsequiava el jove pilot amb una placa de felicitació per aquest triomf, però no tot va ser pel petit dels Màrquez sinó que la Diputació també
va tenir un detall amb Marc Màrquez. Aquest va ser un gravat numerat de Antoni P. Vidal sobre el balcó del Serraller (obra de forja del segle XVIII que es troba al Palau de la Diputació de Lleida).

A la fi de l'acte, el señor Joan Reñé ha agraït el treball dels dos pilots tant a nivell esportiu com a nivell de projecció de les Terres de Ponent tot destacant que els dos pilots "són lleidatans i així ho professen".
Per la seva banda, els germans Màrquez han afegit que per ells "és un orgull portar el nom de Lleida per tot el món i intentar que cada cop es vagi fent més gran".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada