dijous, 29 de novembre del 2012

La pluja talla l’últim dia de proves de Márquez a Malàisia

El lleidatà només va poder rodar 10 voltes en sec, tot i això, solament va ser dos dècimes més lent que dimarts, on es va quedar a un segon del millor temps del circuit 
Imatge del pilot lleidatà en uns entrenaments de MotoGP (Foto: CX Marc Márquez)
Marc Márquez va completar ahir el seu programa de tres dies d'entrenaments a Malàisia, no sense que la pluja interrompés novament el seu treball i el de l'equip. Tal com va succeir dimarts, el pilot lleidatà va trigar en sortir a la pista a causa de la pluja de la nit anterior que va mullar l'asfalt del traçat de Sepang. 

Un cop damunt la moto, Márquez va provar diferents configuracions en la posada a punt de la seva RC213V. Això va permetre a l’equip obtenir una informació important per arribar en les millors condicions als propers entrenaments, que tindran lloc al febrer. 

El pilot lleidatà tenia previst realitzar una tanda més llarga de voltes, però després de completar els primers 10 girs, la pluja va tornar a fer acte de presència per interrompre novament el treball de tot l’equip. Al final, Márquez va completar 41 voltes amb un millor temps de 2:01:560, dos dècimes més lent que el millor temps que va obtenir dimarts, amb el qual es va quedar a un segon del rècord absolut del circuit. 

El de Cervera va declarar sentir-se "content en l'aspecte físic", encara que és conscient que tindrà que "treballar durant l'hivern per arribar al proper test més fort i en forma". Márquez va sortir content de les proves realitzades a la moto: ” Avui hem provat moltes coses, i encara que ja sabíem que algunes no funcionarien, era important analitzar-ho per fer-nos una idea de quina adreça prendre en els entrenaments que farem aquí en el mes de febrer”, va assenyalar el pilot. 

Els pròxims entrenaments del pilot lleidatà de cara al seu debut MotoGP tindran lloc al mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada