dilluns, 3 de desembre del 2012

Ponts consolida els líders del Trofeu de motocròs

José Luis Martínez s'imposa en MX1 i Raül Castells, en MX2
Imatge d'una de les curses al circuit de El Bosquet de Ponts (Foto: Josep M. Pàmies i Fina Pasarrius)
Les motos van tornar a rodar ahir pel circuit El Bosquet de Ponts, que va acollir la penúltima cursa del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs. José Luis Martínez, en MX1; Raúl Castells, en MX2; Alfred Camps, en MX3; Marc Hernández, en MX85; Eric Tomas, en MX65 i Raúl Sánchez, en MX50, van ser els vencedors de les diferents categories.

Poca oposició va tenir José L. Martínez en la categoria màxima, MX1, per vèncer amb comoditat les dues mànegues per davant del seu màxim adversari de la cursa, Cristian Oliva, que va quedar segon a ambdues. La tercera posició va ser per Aleix Ollé i la quarta per Aleix Diaz, que d’aquesta manera perdia el liderat del Trofeu.

Victòria sorpresa del lleidatà Raúl Castells a la categoria MX2. Castells, que no va poder participar al torneig durant la resta de l’any ja que treballa amb l’empresa Dorna Motor al mundial de velocitat. Les mànegues se les van repartir el propi Castells i David Boixeda, líder en MX2 al Trofeu, però la segona posició de Castells a la segona mànega va ser essencial per la victòria absoluta. Albert Arjonilla va ocupar tercer lloc i Ruben Castells, germà de Raul, la quarta.

Doble victòria del pilot d’Alpicat Alfred Camps a la classe MX3, en què un altra pilot de casa, Fondarella, Ferran Bosch, va finalitzar a la segona posició a ambdues manegues. La tercera plaça la van alternar Ribelles i Tarradas, sent finalment, per aquest últim, que va ser qui va pujar al podi.

Marc Hernández va tornar a demostrar que és un dels millors pilots del moment a la classe MX85, adjudicant-se les dues victòries a les mànegues, per davant de Sergio Notario, que ja va intentar acostar-se al líder, però no ho va aconseguir, havent de conformar-se amb la segona posició, per davant d’Oriol Casas, que va finalitzar tercer.

Eric Tomas i Marc Pamias es van repartir les victòries a les mànegues de MX65, en les que la tercera posició va ser per un combatiu Albert Fontova, que es va beneficiar de l’abandonament d’Alex Soles a la primera mànega. Els darrers en sortir a la pista van ser els més petits, MX50, categoria en la que hi va haver molta igualtat a les dues tandes, ja que l’ordre dels pilots va ser el mateix. D’aquesta manera, Raúl Sánchez va ser el guanyador indiscutible, per davant d’Adrià Monné i de Pau Magriñà.

Pel que fa a la Challenge MX Yamaha, Aleix Díaz es va perdre la victòria en MX1; Ruben Castells la de MX2; Josep Capdevila, la de MX3 i Joan David Rosell, la de MX85.

La propera i darrera cita del Trofeu Moto Club Segre de motocròs i de la Challenge MX Yamaha serà diumenge vinent, dia 9 de desembre al circuit El Segre de Lleida, que servirà per tancar la temporada de competicions.