dilluns, 1 d’octubre del 2012

Lleida acull la sortida del II Rally Catalunya de Cotxes d’Època

La “caravana”, organitzada per ABC Punto Ràdio, ha reunit a la plaça de la Llotja els 25 millors cotxes de les col·leccions particulars dels participants 
Imatge de família de la concentració de cotxes antics (Foto: La Paeria)
Lleida acull la sortida del II Rally Catalunya Cotxes d’Època, organitzat per ABC Punto Ràdio. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha saludat els participats d’aquesta “caravana”, que s’ha instal·lat aquesta tarda a la plaça de la Llotja perquè els lleidatans poguessin contemplar els vehicles que la formen. 

L’alcalde ha destacat que per Lleida és important tenir un rally d’aquestes característiques, ja que dóna l’oportunitat de veure aquests cotxes d’època. El paer en cap ha recordat que a la ciutat hi ha tradició de vehicles històrics, amb dues associacions i el Museu de l’Automoció Roda Roda. A més, Ros ha comentat que la primera etapa que farà aquest rally, demà, des de Lleida fins a Andorra, coincideix en el recorregut amb l’etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que aquest estiu va sortir també de la ciutat Tall de veu Àngel Ros 

El director d’ABC Punto Ràdio a Barcelona, Francisco Sáez, ha ressaltat que el cotxe més jove és de l'any 1940 i el més antic, del 1922. 

Aquesta és la segona edició de la prova a Catalunya, la 23a que s’organitza en general. Sortirà demà de Lleida i arribarà el dia 5 a Santpedor, visitant Tarrgona, Andorra i Barcelona. En aquesta ruta per les quatre províncies catalanes farà més de 600 quilòmetres. Les etapes del Rally són:

-1 d'octubre: concetració a Lleida 
-2 d'octubre: Lleida-Andorra - 160 quilòmetres 
-3 d'octubre: Andorra-Montbrió del Camp - 210 quilòmetres 
-4 d'octubre: Montbrió- Roda de Barà-Montbrió - 100 quilòmetres 
-5 d'octubre: Montbrió-Vilanova-Santpedor -160 quilòmetres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada