dissabte, 27 d’octubre del 2012

Márquez ja quasi ho pot tocar

El pilot cerverí ha aconseguit avui el tercer millor temps als entrenaments oficials del Gran Premi d'Austràlia i, per tant, sortirà a la primera fila de la graella per 13ª vegada en aquest campionat.
Així doncs, si Marc Màrquez aconsegueix sumar dos punts a la cursa de demà al circuit Phillip Island, podria proclamar-se matemàticament Campió del Món de Moto 2.

Màrquez al circuit Phillip Island (Foto: cxmarquez.com)


Després de patir diversos problemes al sistema elèctric a la jornada d'ahir el pilot de Catalunya Caixa ha començat la darrera sessió d'entrenaments lliures amb bon ritme i en la seva quarta volta ja havia rebaixat el seu millor registre d'ahir. En completar 21 voltes, tot i les condicions meteorològiques, Màrquez ha aconseguit el seu millor temps amb 1'34.573, quedant-se a 555 mil·lèsimes de Scott Redding, que farà de barrera entre el pilot cerverí i Pol Espargaró, que ha aconseguit la Pole Position.

El pilot de Cervera, tot i trobar-se amb 48 punts d'avantatge a la classificació general ha demanat calma  tot destacant el bon rendiment de Pol Espargaró. “Hem de ser realistes; la diferència de temps amb la pole és bastant gran. A poc a poc hem millorat el nostre temps i la posada a punt, però en Pol [Espargaró] està en un gran moment de forma. A nosaltres ens costa trobar la millor posada a punt i a més a més vam perdre el primer entrenament, així que anem una mica més endarrerits. Demà queda el warm-up; encara tenim marge de millora i en la cursa intentarem fer una bona sortida per estar el més endavant possible”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada