diumenge, 28 d’octubre del 2012

Marc Márquez, Campió del Món de Moto2

El pilot lleidatà s’adjudica el títol a Phillip Island després de finalitzar tercer. El de Cervera suma el seu segon campionat després del que va aconseguir a 125cc l’any 2010 

Imatge del nou campió de Moto2 (Foto: CX Marc Márquez)
Marc Márquez ha guanyat aquesta matinada el Campionat del Món de la categoria de Moto2. El lleidatà, que ha finalitzat tercer a Phillip Island, aconsegueix el segon títol mundial de la seva carrera esportiva. A falta d’una cursa per disputar-se, Márquez amb la tercera posició ha aconseguit 16 punts, 14 més que els que necessitava per proclamar-se campió. 


El de Cervera, que sortia des de la tercera posició, ha completat una cursa molt intel·ligent. Ha liderat la prova en els primers compassos, però en la tercera volta, Pol Espargaró l’ha superat agafant el lideratge de la mateixa. Amb la ment posada en el campionat, Márquez no ha volgut arriscar i s’ha vist superat fàcilment per Scott Redding i a tres voltes del final, Anthony West, ha entrat en escena.

El pilot lleidatà sabedor que s’estava jugant el campionat ha sigut prudent i a l’última volta a superat amb intel·ligència a Redding aconseguint d’aquesta manera la tercera plaça del Gran Premi d’Austràlia. El guanyador de la prova ha sigut Pol Espargaró seguit d’Anthony West.

Márquez s’ha proclamat Campió del Món de Moto2 després de firmar una temporada històrica amb 8 victòries, 7 poles i 24 podis. 

Declaracions de Marc Márquez: “És una sensació increïble, un somni. Quan creues la línia de meta és un gran moment, però passa tot molt ràpid. El millor arriba amb la celebració amb l’equip. En aquests moments me’n recordo dels moments difícils, de les lesions, del recolzament de la meva família i de l’equip. No puc evitar emocionar-me. Ha sigut un triomf molt complicat perquè el Pol no m’ho ha posat gens fàcil i mereix la meva felicitació per la gran temporada que està fent. Mai m’havia sentit tant a gust en un equip. Tenim confiança total i som una pinya”.

Ara, el pilot de Cervera celebrarà el campionat del món amb el seu equip i la seva família i viatjarà d’aquí dos setmanes a València sense cap pressió. El Gran Premi de la Comunitat Valenciana al circuit de Ricardo Tormo tancarà la temporada del motociclisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada