dijous, 25 d’octubre del 2012

El català de motocròs torna a Rufea

Imatge del circuit que acollirà la prova (Foto: Josep M. Pàmies)

El circuit de Rufea a Lleida serà escenari d’una nova prova del campionat català de motocròs, la tercera que es celebrarà en el circuit lleidatà, aquesta temporada. Per aquest diumenge dia 28, la pista de “El Segre” reunirà les categories MX1/MX2, MX3/MX4, MX85 i Inici 50, serà la recta final de les proves de motocròs organitzades pel Moto Club Segre, ja que només en restaran dues fins a final d’any i que definiran els resultats del Trofeu MCS de motocròs i de la Challenge MX Yamaha 2012. 

Per aquest diumenge, s’haurà de tenir en compte el canvi d’horari, ja que a la matinada de diumenge s’haurà d’endarrerir el rellotge una hora, quan marqui les 3 haurem de fer que siguin les 2, d’aquesta manera entrarem a l’horari d’hivern. 

Després de les darreres pluges, la pista de Rufea estarà en les millors condicions per la disputa de les diferents mànegues. Pel que fa al campionat, En MX1 la lluita és oberta amb tres pilots al front, Roger Ballús, José Luis Martínez i Cristian Oliva; en MX2, també hi ha tres pilots amb possibilitats del títol, David Boixeda, Sergio Castro i Ramon Serra. Josep Font lidera la classe MX3, mentre que el pilot d’Alpicat Alfred Camps encapçala MX4 amb superioritat. 

Angel Perales i Roger Oliver lluitaran pel liderat en MX85 cadet, mentre que Marc Hernández domina MX85 Juvenil, amb superioritat. Guillem Ferrés, en Inici 50 haurà d’esforçar-se per mantenir el liderat de la categoria, per darrere Adrià Monne i Raul Sánchez pugen amb força i podrien tenir opcions entre aquesta i la darrera cursa que resta del campionat. 

Els entrenaments s’iniciaran a les 9 h del matí, mentre que les diferents mànegues de cursa començaran a 2/4 d’11. A dos quarts de tres de la tarda és previst el lliurament de premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada