dijous, 1 de novembre del 2012

Els Márquez seran homenatjats demà a Cervera

Els germans rebran una festa per celebrar el campionat del món de Moto2 aconseguit pel Marc i el campionat d’Espanya de Moto 3 aconseguit per l’Àlex 

Imatge d'Àlex i Marc Máquez
Els germans Márquez rebran demà divendres, 2 de novembre, a partir de les 19.00 hores, un càlid homenatge a Cervera. La localitat lleidatana celebrarà d’aquesta manera la gran actuació dels seus dos pilots Marc i Àlex Márquez. El Marc es va proclamar diumenge passat campió del món de Moto2 al Gran Premi d’Austràlia. Anteriorment, l’Àlex es va proclamar campió d’Espanya de Moto3 a Albacete. 

Els dos cerverins seran rebuts a la Sala de Plens de la Paeria a partir de les 19:00h. L’acte comptarà amb la presència del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el regidor d’Esports, Jaume Carcasona; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles; el president del Club de Fans del pilot, Ramon Márquez; el seu mànager, Emili Alzamora, i representants dels principals patrocinadors, CatalunyaCaixa i Repsol. 

Després de l’acte els dos germans sortiran al balcó a saludar i atendran als mitjans de comunicació en una roda de premsa. 

A les 20:30h sortirà una rua pels carrers de Cervera, amb les entitats Fadunito, Bombollers, Alea Teatre, Sound de Secà,Diables de Cervera Carranquers i Geganters, que finalitzarà a la plaça Pius XII, on se celebrarà la fi de festa. Els actes públics estaran oberts a tots els seguidors del pilot que desitgin assistir. 

D'altra banda, el Museu Comarcal de Cervera obrirà l'espai expositiu "93 Marc Márquez" de les 10.30 a les 21 hores, de manera ininterrompuda, per atendre totes les persones que el vulguin visitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada