diumenge, 16 de setembre del 2012

Márquez, encara més líder.

Marc Márquez ha aconseguit avui la cinquena victòria dels últims sis Gran Premis del Mundial al circuit Missano-Simoncelli (GP San Marino).  El pilot cerverí ha acabat per davant del seu màxim rival, Pol Espargaró, qui no semblava conformar-se amb la segona posició. "El felicito, pero no crec que faci falta  ser tant agressiu", aclaría el pilot de Granollers.
La cursa ha hagut de cloure's a les catorze voltes degut a l'aturada que s'ha hagut de realitzar per netejar l'oli que havia vertit sobre l'asfalt la moto del britànic Gino Rea. Aquest fet ha convertit la carrera en una autèntica baralla entre els dos pilots catalans que han lluitat corva per corva, milímetre per milímetre fins arribar al agònic final, on Márquez, després del seu triomf declarava que "en una cursa tant curta és difícil pensar amb calma".

A falta de sis proves pel final del Mundial de Moto2, Màrquez consolida el seu lideratge, ara, amb 53 punts d'avantatge envers Espargaró.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el pilot lleidatà, el seu entrenador, el també lleidatà Emili Alzamora, i tot l’equip, i els ha animat a repetir els bons resultats en la pròxima cita, al Gran Premi d’Aragó, l’últim cap de setmana de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada