diumenge, 9 de desembre del 2012

El Moto Club Segre acomiada la temporada 2012

José Luis Martínez es va proclamar campió en la categoria MX1, Eric Tomàs en MX65 i Raül Sánchez en MX50
Imatge de José Luis Martínez, campió de la categoria MX1 (Foto: Josep M. Pàmies)
La darrera cursa del Trofeu de motocròs del Moto Club Segre es va disputar aquest diumenge al circuit El Segre de Lleida i va ser la prova definitiva per proclamar els campions de l’edició de 2012, d’aquest torneig social.

Tal com va succeir a l’anterior cursa, les categories MX1 i MX2 van competir juntes donat el nombre de participants. Tot i així, es va poder veure la superioritat de pilots com José Luis Martínez i Cristian Oliva, dos habituals del campionat estatal, respecte a la resta de participants. En MX1, Martínez va ser el vencedor absolut per davant d’Oliva que es va haver de conformar amb la segona posició. Després d’aquest resultat, Martínez és el campió d’aquesta categoria. Més endarrerit finalitzava a la tercera plaça Pere Vila. Pel que fa a la classificació de MX2, Albert Arjonilla i Marc Sans es van repartir les victòries parcials de les mànegues, però va ser Arjonilla qui es va emportar l’absoluta, seguit de Sans i Nil Pons. El títol serà per a David Boixeda, que tot i no participar ja era seu, matemàticament.

En MX3, duel entre dos lleidatans, Ferran Bosch i Alfred Camps, que es van repartir les mànegues. Darrera d’ells, un regular Àlex Riviere va aconseguir el tercer lloc final. En aquesta classe, el títol ja se l’havia adjudicat Alfred Camps. A la categoria MX85, com el títol ja estava decidit a mans de Marc Hernández, aquest pilot va preferir participar en MX2, com a prova de cara al 2013. Així, doncs, va deixar que Roger Oliver, Oriol Casas i Sergio Notario lluitessin per la victòria de la classe. Finalment, Oliver va pujar a l’esglaó més alt del podi, acompanyat d’Oriol Casas, al segon lloc i de Sergio Notario, al tercer.

Oriol Oliver i Eric Tomás van ser els guanyadors de les mànegues a la categoria MX65 (Aleví), essent Oliver el vencedor final i Tomás es va adjudicar el títol de la categoria. Àlex Soles, tercer en discòrdia a la lluita per la victòria, va finalitzar a la tercera posició, per davant de Marc Pàmias.

Raül Sánchez va ser el doble vencedor de les mànegues de la classe MX50 (Iniciació), on a més es va adjudicar el títol, que ja tenia gairebé aconseguit. Sánchez no va tindre gaires problemes per a vèncer les curses, ja que des del començament es va distanciar de la resta de pilots, deixant a Pau Magria a la segona posició i a Roger Casas, a la tercera.

El calendari ja ha finalitzat i, una vegada el Moto Club Segre confirmi els vencedors a cada una de les categories, el proper dia 12 de gener a La Sala de Ponts, es realitzarà un acte per a celebrar els èxits aconseguits per els pilots del Moto Club Segre i es procedirà al lliurament de premis del Trofeu Moto Club Segre de motocròs i de la Challenge MX Yamaha 2012.