diumenge, 28 d’octubre del 2012

Més d’un centenar de pilots al català de motocròs disputat a Rufea

Imatge de Marc Hernández (Foto: Josep Maria Pàmies i Fina Pasarrius)
Els pilots, Cristian Oliva, en MX1; Pau Doñate, en MX2; Garcia Vico, en MX3; Alfred Camps, en MX4; Roger Oliver, en MX85 cadet; Marc Hernández, en MX85 juvenil i Edgar Canet, en Inici 50, han estat els guanyadors de les curses del campionat de Catalunya de motocròs disputades, aquest diumenge al circuit “El Segre”, a la partida Rufea de Lleida, on s’hi van reunir més d’un centenar de corredors. 

Doble victòria en MX1 del pilot del Moto Club Segre, Cristian Oliva, al que les diverses situacions li han estat favorables. A la primera mànega a les poques voltes ja ocupava la primera posició, després d’haver avançat a Nil Arcarons i a Francesc Mataró. Una topada d’Arcarons amb un pilot caigut, que també l’ha fet anar per terra a la segona mànega, l’ha obligat a retirar-se i li ha posat la cursa més fàcil a Oliva, que només ha hagut de vigilar a Mataró per guardar l’avantatge. Al podi, després d’Oliva i Mataró, Roger Ballús ocuparia la tercera plaça. D’altra banda, Pau Doñate i Ander Valentín s’han repartit les victòries a les mànegues de MX2, però la sisena posició de Valentín a la segona mànega li ha donat la victòria final al pilot de Tortosa. La tercera posició final ha estat per a David Boixeda. 

Javier García Vico, expilot mundialista, que de tant en quant, encara participa en alguna cursa, ha estat el doble vencedor a la classe dels pilots veterans, MX3, amb molta superioritat. Darrere Vico, es classificarien Josep Font i Ignasi Motje. Per la seva banda, el corredor d’Alpicat, Alfred Camps, s’ha imposat en MX4, per davant de Juan Carlos Rey i Joaquin Suñol. 

En MX85, la classe juvenil ha estat dominada amb molta superioritat per Mar Hernández, per davant de Sergio Notario i Silver Gómez. Pel que fa a la classe cadet, el triomf se l’ha emportat Roger Oliver, seguit d’Angel Perales i Jordi Sala. 

Els darrers en sortir a pista han estat els pilots de la categoria Inici 50, la classe que menys participació ha tingut. Raul Sánchez i Edgar Canet han estat els vencedors a les mànegues de cursa, però el triomf final ha estat per a Canet al vèncer la segona. Canet, Sánchez i Guillem Farrés han ocupat els tres esglaons del podi. 

Pel que fa a la Challenge MX Yamaha, Aleix Díaz, s’ha emportat la victòria en MX1; Joan Noguera, en MX2; Sergi Puigmal, en MX3 i Joan D. Rosell, en MX85.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada