diumenge, 14 d’octubre del 2012

Remuntada de campionat

Marc Márquez, que es va quedar clavat a la sortida, va aconseguir una espectacular victòria al Gran Premi del Japó i amplia la seva diferència en la classificació general, amb 53 punts d’avantatge sobre Pol Espargaró 

Imatge de la celebració de Marc Márquez a Motegi (Foto: CX Marc Márquez)
Marc Márquez va demostrar una vegada ser un dels millors pilots del món. El lleidatà va protagonitzar a Motegi una nova remuntada després de quedar-se clavat a la sortida i va aconseguir emportar-se la victòria al Gran Premi del Japó, la vuitena de la temporada i amplia la seva diferència en la classificació general, amb 53 punts d’avantatge sobre el segon classificat, Pol Espargaró, que va acabar per darrera de Márquez. 

El de Cervera, que partia des de la segona posició, es va quedar clavat a la sortida i va caure fins a la 29a plaça. Tot i això, després de completar una gran primera volta, el pilot lleidatà ja era novè. Márquez, amb un ritme increïble va anar recuperant posicions fins a atrapar el grup davanter i aconseguir el liderat a la novena volta, després de superar a Tito Rabat. 

Amb el liderat de la carreta, Márquez no va baixar el ritme. Finalment, el de Cervera va aguantar els últims atacs de Pol Esparagaró i va creuar primer la línia de meta. 

Amb aquest triomf, Márquez supera el número de victòries que va aconseguir l’any passat, a més de sumar l’actuació de Motegi a remuntades com la d’Estoril el 2010 i la de Phillip Island l’any passat. 

Sense descans, Márquez es desplaçarà a Malàisia per a disputar el proper cap de setmana la segona de les tres curses en tres setmanes de la gira per Àsia i Oceania.

Per altra banda, Álex Márquez va finalitzar 14é en la categoria de Moto3. El pilot lleidatà continua acumulant experiència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada