dissabte, 3 de novembre del 2012

Cervera es rendeix als pilots Marc i Àlex Márquez

Milers de persones van participar en l'homenatge dels campions que va tenir un enorme ressò mediàtic, amb 50 mitjans de comunicació acreditats

Imatge d'un dels obsequis entregats als germans Márquez (Foto: CX Marc Márquez)
La ciutat de Cervera va viure ahir una multitudinària festa per homenatjar els seus dos esportistes més destacats: els joves pilots de motociclisme Marc Márquez, campió del món de Moto2, i el seu germà Àlex, campió d’Espanya de Moto 3. 

Aficionats arribats de tots els indrets van omplir plaça Major de Cervera per festejar els èxits esportius dels germans Márquez. L’homenatge va començar a la Sala de Plens de la Paeria, on el paer en cap, Ramon Royes, va felicitar els seus conciutadans i els va lliurar tres obsequis en nom de la ciutat: un trofeu, una reproducció de les seves imatges en ceràmica i una caricatura dels dos germans sobre una moto. 

Posteriorment van sortir al balcó del Consistori, des d’on van saludar a les nombroses persones que es van aplegar a la plaça Major i que van corejar el nom dels dos pilots. La roda de premsa, que va tenir lloc després a la Paeria, va aplegar 50 mitjans de comunicació. 

La cercavila pels carrers de la ciutat, que va ser multitudinària, va aplegar les entitats de cultura popular de Cervera, que d’aquesta manera també van voler homenatjar el seu conciutadà. La festa va acabar a la plaça Pius XII, allà estava muntat l’escenari des d’on els aficionats van tornar a ovacionar els campions. 

Els dos pilots lleidatans gaudiran d'un breu descans abans de l'última cita del Mundial, que se celebrarà la setmana vinent -del 9 a l'11 de novembre- a València. 

D'altra banda, l'espai expositiu "93 Marc Márquez", el Museu Comarcal de Cervera, va ampliar l’horari d’obertura per poder atendre tots els visitants. La resposta va ser molt positiva ja que 175 persones van visitar l’exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada