dilluns, 12 de novembre del 2012

Márquez primer després de sortir últim

El pilot cerverí aconsegueix tota una fita esportiva en alçar-se com a guanyador del GP de la Comunitat Valenciana després de sortir des de l’última plaça. 

La foto del podi (Márquez – Julián Simón – Nico Terol) semblava del tot impensable coneixent que el pilot de Catalunya Caixa sortiria des de la darrera posició degut a la penalització que Marc Márquez va rebre en els entrenaments lliures degut a que els comissaris entenguessin que el pilot cerverí practicà una conducció agressiva. Tot i això, Màrquez va fer fàcil el més difícil i es va fer amb una victòria que ben segur marcarà una fita en el món del motociclisme, tot i ser innecessària, degut a que el pilot cerverí ja és matemàticament campió de la categoria Moto 2.


La cursa va començar amb un fort domini de Nico Terol al front de la classificació. Espargaró es trobava a 1,338 segons de distància amb el líder a la segona volta. En aquests moments, el públic va començar a tenir en compte a un dels pilots que semblava que no hauria de tenir protagonisme en aquesta cursa. Tot i això, no va ser així. A la novena volta, Marc Márquez ja assolia la novena posició i a la 12ª, ja es col·locava cinquè. Fou tres voltes després quan el pilot cerverí marcà la seva primera volta ràpida i la carrera embogí. Márquez estava rodant més ràpid que Simon i Nico Terol quan encara faltaven dotze voltes pel final de la cursa. El pilot cerverí estava volant al circuit Ricardo Tormo, i ben aviat, a la volta 20 va passar Nico Terol i, tot i trobar-se a més de cinc segons de distància, va acabar passant Simon a falta de dues voltes pel final, a la recta de meta. Márquez signava una primera plaça que deixa amb la boca oberta el món del motociclisme. La categoria reina del món de les motos espera amb els braços oberts el pilot de Cervera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada