dimecres, 28 de novembre del 2012

Recta final del Trofeu de motocròs Moto Club Segre

El circuit del Bosquet de Ponts acollirà aquesta prova i la Challenge MX Yamaha 2012 el proper diumenge 2 de desembre 
Imatge d'una cursa al circuit de Ponts (Foto: Josep M. Pàmies)
El circuit del Bosquet de Ponts acollirà aquest proper diumenge dia 2 de desembre la penúltima cursa del Trofeu de Motocròs del Moto Club Segre i la Challenge MX Yamaha 2012. Des de la darrera cursa, la secció de Ponts del Moto Club Segre ha estat realitzant accions de manteniment de la pista, aportant diversos camions de terra de molt bona qualitat, que s’ha escampat en els punts clau del circuit, com ara la recta principal. 

Segons Josep M. Pascuet, la pluja que pugui caure aquests darrers dies pot fer millorar l’estat da la pista de cara a les curses que s’hi disputaran diumenge a partir de les 9 del matí. Al ser la penúltima cursa del Trofeu i de la Challenge, “El Bosquet” reunirà totes les categories del torneig, MX1, MX2, MX3, MX85, MX65 i MX50. 

En MX1, Aleix Díaz és el líder, però José Luis Martínez, encara podria superar-lo en les dues curses que resten. Per la seva part Cristian Oliva haurà d’intentar lluitar per passar del tercer lloc que ocupa a un lloc superior. David Boixeda encapçala MX2 amb molta superioritat sobre Sergio Castro i Xavier Cabezas que estan empatats a punts i s’haurà de veure que ocupa la segona plaça. Sens dubte, Alfred Caps va de camí a obtenir un altra victòria final en MX3 al “Trofeu MCS”, tot i que haurà de vigilar a Josep font i Ferran Borch.

Marc Hernández i Marc Tarragona lluitaran pel triomf final de la classe MC85, sempre que Joel Miravall no es posi pel mig. Alex Soles, Marc Pàmias i Albert Fontova també lluitaran per la victòria final de la classe Aleví, gairebé tots tres tenen possibilitats. Per últim, Raul Sánchez i Adrià Monné encapçalen MX50 i en les dues curses que resten es sabrà el guanyador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada