dijous, 15 de novembre del 2012

Marc Márquez ja vola damunt de la seva MotoGP

El lleidatà, un dia i mig més tard del previst, va fer el setè millor temps i es va quedar a un segon de Pedrosa, el més ràpid de la jornada 
Imatge del pilot lleidatà amb la seva Honda de MotoGP (Foto: CX Marc Márquez)
Marc Márquez per fi va poder provar ahir la seva Honda de MotoGP. Un dia i mig després del previst, el lleidatà va poder rodar amb una moto de la categoria reina en els testos que s’estan fent al circuit Ricardo Tormo de València per preparar la temporada 2013. 

El de Cervera no va poder rodar dimarts, dia previst per fer el seu debut damunt d’una MotoGP, per les males condicions meteorològiques. Ahir, però, el campió de Moto2 va tenir el seu primer contacte amb la seva nova muntura i va gaudir de la potència de la Honda HRC. 

Tot i ser el seu debut, el pilot lleidatà, després de completar 28 voltes, va marcar el setè millor temps dels entrenaments i es va quedar a un segon del seu company d'equip, Dani Pedrosa, que va ser el més ràpid de la jornada amb un temps d'1:32.322. Cal Crutchlow i Stefan Bradl van ser segon i tercer, respectivament. 

El pilot lleidatà va reconèixer haver patit algunes dificultats inicials "al principi ha estat bastant difícil, però al mateix temps molt bonic. La roda davantera s'ha aixecat moltes vegades en les rectes però, a poc a poc, he anat guanyant confiança en cada sortida a pista i he anat rodant cada vegada més ràpid", va explicar el de Cervera al final del primer assaig de la temporada a València. Márquez va assegurar que hi ha diferències entre Moto2 i MotoGP " hi ha grans diferències. Hi ha moltes coses que millorar i provar, el pneumàtic davanter té un comportament molt diferent, però el més important ara és que hem tingut una bona arrencada i tinc molt bones sensacions amb l'equip". 

El flamant campió de Moto2 tindrà tota la pretemporada per anar acumulant quilòmetres damunt de la seva moto i arribar a la primera prova del Mundial amb la màxima experiència possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada