dissabte, 13 d’octubre del 2012

Marc Márquez aconsegueix el segon millor temps a Motegi

El pilot lleidatà sortirà demà des de la primera fila i intentarà augmentar l’avantatge de punts respecte a Pol Espargaró, que ha obtingut el millor registre de la sessió de Moto2 
Imatge de Marc Márquez sobre el circuit de Motegi (Foto: CX Marc Márquez)
El líder del Mundial de Moto2, Marc Márquez, ha aconseguit avui el segon millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de Japó. D’aquesta manera, el pilot de Cervera partirà demà des de la primera fila de la graella de sortida, per 11ª vegada aquesta temporada. 
Márquez ha començat amb força la sessió d’entrenaments oficials. Després d’un intercanvi de voltes ràpides amb Espargaró, el lleidatà ha dominat gran part de la sessió. El duel amb el segon del Mundial ha tornat a ser apassionant i al final Márquez ha finalitzat segon, després de marcar el seu millor temps (1’51.023) en l’última de les 19 voltes que ha completat. 

El de Cervera ha acabat a 137 mil·lèsimes d’Espargaró, amb qui demà compartirà la primera fila, juntament amb Tito Rabat, tercer, en la graella de sortida del Gran Premi de Japó de Moto2. 

Marc Márquez: “Hem fet un bon entrenament cronometrat. Hem donat el cent per cent i tenim bones sensacions sobre la moto. Sembla que a Motegi les Kalex estan molt fortes, però demà en cursa serà una altra pel·lícula. Veurem com estan els rivals, com estem nosaltres, i intentarem valorar la situació”.  

El Gran Premi tindrà lloc a partir de les 12.20h (5.20 hora peninsular espanyola).

Per altra banda, Àlex Márquez ha finalitzat en la dissetena posició els entrenaments oficials de Moto3 al traçat de Motegi.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada