dimecres, 14 de novembre del 2012

El Circuit d’Alcarràs decidirà el guanyador del campionat d’Eficiència de les ECOsèries 2012

La cinquena i darrera cursa del campionat d’aquest any comptarà amb la participació de 15 vehicles, 5 d’ells impulsats amb energia 100% elèctrica 
Imatge d'un dels vehicles participants a la prova (Foto: ECOsèries)
Aquest diumenge, 18 de novembre, el Circuit d’Alcarràs posarà punt i final a la tercera edició de les ECOsèries, el primer campionat d’Europa en circuits permanents basats en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives. La cinquena i darrera de les cinc carreres, organitzades per la Federació Catalana d’Automobilisme i amb el patrocini de Repsol, decidirà el guanyador del campionat d’Eficiència de ECOsèries 2012. 

La cursa, que se celebrarà el proper diumenge a les 13.10h al Circuit d’Alcarràs, conclourà amb el guanyador de la Copa Catalana d’Eficiència, molt disputada entre els germans Aymerich i el duet format per Joan Dalmau i Luis Miguel Reyes, ambdós equips al volant de BMWs. 

Tot decidit en la categoria de Regularitat amb un clar guanyador, després de la seva victòria al Circuit de Catalunya, el passat 6 d’octubre. El flamant guanyador, Sergi Giralt, del Equip Repsol Autogas-Difisa, correrà en aquesta última cursa amb la tranquil·litat de posseir la Copa Catalana de REGULARITAT. El Circuit de Catalunya també va ser testimoni de la victòria d’Agustí Payà que, a falta d’una cursa, va proclamar-se campió de les ELECTROSèries amb el seu Mercedes Clase A E-CELL. 

L’última de les cinc curses d’aquesta tercera edició d’ECOsèries comptarà amb la participació d’uns 15 vehicles de gasolina, dièsel, elèctrics, de GLP i híbrids, dels quals 5 impulsats amb energia 100% elèctrica. Tots ells competiran a l’asfalt d’Alcarràs, on no guanyarà el que vagi més ràpid sino aquell que condueixi de forma més eficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada